Thursday, June 18, 2009

sY yg seDang MenguPdate bLog~

CaTataN si pEnCataT : seLL at 1:33 AM
sebetolnye sy tak slalu ade idea nak menulesss...
sbb tu blog ini slalu saje malap..kelam..kusam malahan tidak terkini..
maafkan sy yg tak tau nak menuless ape..
sy bukan laaa real blogger yg bole updatee blog hari2..
kerane di kale idea tidak menjengok..
make entry2 susulan adelaa sgt hodoh dan bodoee..
T_T

mmm okeyy sy akan berpure2 hepi skang..
tihehehe...
(nak amek mud menulesss :P)

mm kite mulekan dengan ..
dengan..
emm ape ekk..
hehhe..
wokeyy kite mulekan dengan sy dan kama yg ........... kfc smalam..
(sile isi tempat kosong dan kalo malas sile la ikuti kisah ini hingge ke akhir rancangan :P)
hehehhe..
seperti yg diberitahu sebelomnye...
blog ini tidak terkini atau dlm bahase omputihnye amatlaaa tidak up to date..
agak ketinggalan dr segi cerite2nye..
cite ni cite smalam..
hehhehe..

smalam sy yg pulang ke umah pd puukol 3 tros lepak2 kat atas tilam lantai ruang tamuu(tilam yg dok atas lantai kat ruang tamu sebab tuan die panas tanak dok dlm bilekk)
mmm selepas guling2 ala kadar.. sy tgk cite death note kat lappy..
tgk punye tengok mate sy pon bgtau sy yg die nak berehat2 seketike bersame2 kit-kat..
epp... silappp...
mate sy mahu berehat2 seketike dengan tido barang seminit due..
sy pon dgn seronoknye telah tetido selame 20 minit...hehhehe..
(okeyyy pe 20 minit)..
hehhehe..
mm pas2 sy bgn mandi sebab sy panasss..
maklomlaaa dok kat tganu memang begini adatnye..
kalo anda rase sejok mungken anda tak sehattt.. demam atau pon anda cacat.. sile berjumpe dr)
lalu selesai mandi sy lepak2 lg keseorangn diri sambel ditemani lappy..
org laen sume tade kat umah..
kiya sampling..
kama kat lab tak balek lg..
buzz ngn kiya pulak gi pasar payang tok cuci2 mate katenye..
(elehh.. kite tau korang mesti nak sopping baju rayee..tihehhehe)
make sy tidak melepaskan peluang utk memesan barang 5 bungkos kopok sire cap syiling seringgit due puloh dan 5 sen...
sebetolnye cap syiling saje tapi die dok lukes gambar syiling singgit.. due poloh sen beserte 5 sen make setelah membuat pengiraan budak darjah satu sy pon mendapat jawapan = syiling seringgit due puloh dan 5 sen..
hehhe..
tp..tp...
upenye2 kedai yg biase jual kopok sedapp tu pegi tukar jual kopok cap menare pulakkk...
abes la keciwe dan berduke lare hatiku ini..
huwaaa...
tanak menare.. menare tak sheedaapp..
masenn..
don want..
make sy dengan remok hati dan yakin tros cancel akan pesanan tersebot..

namun sy gantikan dengan pesanan snack plate KFC..
hehhee...
make sy dan kama pon makan malam snack plate yg mempunyai 2 ketol ayam, woti yg sy bg kat kama sbb sy tak suke roti dan juge 2 mgkok coeslow..aikk?? 2mangkok??? mane mashed potato??
baru la sy sedar upe2nye die bg due2 pon coleslaw..
make makanlaaa kami akan coeslow yg byk ituuu...

make selang akan 2 saat setelah selesai makan kama mule mengadu akan sengal2 di bahagian perotnye... make beliau pon masok keluar bilik kecil itu beberape kalii...
sy yg maseh sehat dengan hepinye lepak2, baring2 sambel menyanyyi2 lagu knock you down dlm hati ..lalallalaala...
tibe2.. sy diserang..
huwaaa....
sy sakettt pewotttt..
apekahhh...
make umah kecil yg hanye di lawati oleh kama itu dilewati juge oleh sy sekali sekale...
adoiii laaaa..
kett pewoottt..
n bile malam da maken pekatt..
n memanggel2 kami tok tido..
kami pon tido dengan pewoottt yg tak selesaaa..
n sebagai effectnye sy bgn pukol 4.30 pagi sbb saket pewot dan perlu ke bilik kecil...

jd kesimpulannye di sini...
kiteorg keracunan KFC..
huwaaa...
mgken sebab ayam ..
mungken sebab overdose coleslaw..
atau mungken juge sbb kite makan pisang goreng petang tuuu...
takan la pisang gorengg????
jd sy mengkonklusikan mungken kami keracunan KFC..
benciii...
tanak makan KFC lg tok mggu nii...
ehhehe..
minggu depan2 bole kott..
ngehehgehe
:D

4 sUare haLuss~:

Life's a beach! on June 21, 2009 at 7:31 PM said...

seriously, KFC do serve some bad coleslaw that has negative effects on people.. don't be like me, I dah jadi allergic to mayonnaise.. :(

seLL on June 21, 2009 at 11:55 PM said...

ehehe..ye ke jimi..
ciannye... mayonnaise beshh..
suke mayonnaise..
hehehhe..
n bende paleng suke bile pg KFC ialah coleslow ...
suke sgt coleslow KFC..
suke2...
hehehhe

Life's a beach! on June 21, 2009 at 11:57 PM said...

suke2 pun, kalau coleslaw yg teruk, boleh dpt diarrhea yg paling teruk jugak..
owh yeah, hari tu kan, Dr. Juan cerita la masa time dia gi ke New York.. KFC sana tak best, so Jimi btau kat dia, "why la you go to New York? you're supposed to eat it in Kentucky".. hahaha.. ;D

seLL on June 22, 2009 at 9:34 AM said...

hehhehe..
jimi jahat laaa...
tak baekk buli dr juan camtuuu..
ngehegeh :D

 

~TwiSteD LiFe oF seLL ~ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez