Wednesday, June 3, 2009

SeteLah seKian Lame~

CaTataN si pEnCataT : seLL at 11:14 PM
wow..
lame suda tidak membuke laman ini...
munken sebab sy malas...
mungken sebab sy rase ia tidak berkepentingan..
mungken sebab sy bizi..
dan mungken juge sebab sy dah terlupe wujudnye laman ini...
hahha..

jadi setelah sekian lame laman ini menjande tanpe disentuh..
hari ini sy berniat dan telahpon mencipte entry ini...
disebabkan lame sudah tidak blogging sebagaimane tajok di atas..
make ape yg ditules ini adalah ceritera dahulu kale saje...
yg mungken sudah lapok..
namon maseh lg mahu diwar2kan...

kite mulekan dengan...
mmmm...
byk sudah kenangan lame...
mm ape ye??
mmm...

(20 minit kemudian)

okeyyy..
kite mulekan dengan conference yg telah sy bersame 24 pelajar laen (termasok 3 org driver yg dulunye juge pernah bergelar pelajar)...
conference yg bertempat di Awana Porto Malai Langkawi tersebut telah dihadiri oleh ......... org peserta (sebetolnye sy tak amek port pon mase opening ceremony... mase tu die ade bgtau berape org participant..heheh)...
mmm segalenye berjalan dgn lancar...
terutamenye slot berjalan2 amek angen sambel sopping2 secukop rase...
ditambah pule ngn pak cik driver yg sporting nak mampos..
thanks 2 pak cik marzuki..
hehhe...
sgt sronok tym tuu..
n i tanpe sengaje telahpon terbelanje terlalu byk barang ...
sebetolnye bile da balek umah i tak hepi pon... sbb cam tak cukop byk pon barang.. hish...
tp da cukop wat tangan i n tangan beberape kawan2 laen tak muat make terpakse la kami menyewa troli di jeti yg berharge Rm1 ituuu...

2nd day sbelom balek sempat pulak jumpe anis...
kawan sedegree yg dahulunye agak bercelaru identiti beliau..
namon skarang she's totally change..
hehhe...
perubahan yg bagos...

make di sini saye bniat berkongsi beberape potret sebagai kenangan..
sile laaa tatap:-

anis yg dah ayuu :P


gi melawat snake sanctuary..



roomate kat green hill chalet ..



dinner kat Awana



ngan .... (tak ingat name mamat ni... bole?? :P)



ngan kak mai dalam van..
heheh


ini.. sebahagian memori yg sempat dirakamkan utk kalian...
ade lg byk sbenarnye..
tp sile laaa ringan2kan tgn korang tok gi type address facebook (sellinna zaki)..
yg laen i da upload kat sane..
heheh

mmm jadi di kesempatan ini ingin lah sy merumuskan..
bahawesenye Langkawi yg dah ditukar namenye dr Langkawi : Pulau bebas cukai kepada Langkawi: Geopark itu agak happening utk dilawati skali skale..
ngn banyak sgt tempat sopping.. ditambah pule ngn pekedai2 yg mengejar keuntungan semate2.. sampai tak reti2 nak tutop kedai walopon da tengah malam...
hehehe..
i suke laaa....
mmm barang pon murah...
ceklet murah...
troli beg murah...
pinggan mangkok murah...
rokok ngn pelbagai perise yg lazat murah...
pendek kate seswai utk org2 berpendapatan rendah seperti sy..
heheh..
jadi jempot2 la dtg ke Langkawi..
n jgn lupe jempot i skali..
hahahah...

0 sUare haLuss~:

 

~TwiSteD LiFe oF seLL ~ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez