Monday, July 13, 2009

saye ~

CaTataN si pEnCataT : seLL at 12:54 AM 3 sUare haLuss~
sy..
sy ituu sedang menuless entry sambeL tgK tivi..

sy...
sy ituu sedang mengantokk walauu mase yg ade sgt suntokk..

sy..
sy ituu sedang facebooking sambeL berlagu nyanyian diana king..

sy..
sy itu sedang mengenang zaman kanak2 yg gemiLang..

sy..
sy ituu sedang meratapp mengingatt semue yg menyentapp...

sy..
sy ituu sedang meniti hari2 yg beLom pastiii...

sy..
sy ituu..
sy inii..
sy disituuu..
dan sy di sinii...

tapiii...

sy matiiii T_T

Thursday, July 9, 2009

aKu disiNi, aku Mati~

CaTataN si pEnCataT : seLL at 10:40 PM 10 sUare haLuss~
aku di sini...
aku menyanyiii..
aku menariii..
tp aku matii..

aku tidorr..
aku bgnn..
tp aku matii..

aku di sini...
hari ini..
esok dan hari2 kemudiann..
aku tetapp matii T_T


SebeLom Aku Mati

aku..
tetaplah akuu..
hinggakan ajalku..
kan ku tunjuk 1 bagian idupku hatiku di dadamu

kamuuu menemaniku..
tempatku mengaduu..
dan tawa indahmu di hujung dukaku..
kisah kita kan berlalu..

waktu dan waktu berlalu..
dan akan ku tinggalkan kamu..
hingga saatnya kan dtg menjemputku..
aku kan pergii..

meninggalkan mu...
menghitamkan hatiiimu..
jiwamu tertutup tangis hingga..
hentikan waktuu..

dengarlahh aku..
dengar lirih hatiiku..
tataplaa akuu.. syg..
dan aku matiiiii

Saturday, July 4, 2009

sY maSeH di SiNi~

CaTataN si pEnCataT : seLL at 6:22 PM 7 sUare haLuss~
sy di sini..
smalam...
ari ini..
sy maseh di sini..
maseh di bilek felo buzz ^,^..
sumenye angkare tenet kat umah yg demam dan maseh blom puleh..
make sy terpakse merempat di sini..
haih..
tenettt..
cepat la baekkk...
ish3..
sy perlu kamuuu..

mmm rini sumenye cam bese saje...
sy bgn seawal pukol 9 sbb malam tido tido awal..
sebetolnye sy tertido ..
malam td sy dan kawan2 serumah balek lewaat sbb teman zana ngn keje labnye..
pas2 gi mkn kat t-cafe yg taksedapharapkanmejejecantekkk...
mm jadiknye kami kecewe sebagaimane santapan malam kami cam haaraaamm...

kemudian kami balek ke umah dengan hampe dan tros sambong tgk muvie "V for Vendetta" yg kami tgk separoh jalan di kedai makan taksedapharapkanmejajecantekk tersebot...
pas tgk Vendetta sy dan buzz berangan2 nak tgk pakwe kite berdue dalam muvie death note...
make kiteorg pon layan muvie ngn mate ngntok dan sangap sebab perot da kenyang...
sy yg sgt2 mengantok tp nak jugak tgk pakwe sy berlakon telah mencube beberape posisi untuk mengurangkan kantok dimate namun telah juge tewas akhirnye make sy tertido beberape minit sbelom dikejotkan oleh buzz yg juge 2x5 same je ngntok ngn sy...
hehhehe..

makenye kami terpakse mnyambong tgk muvie tersebot malam ini...
tak sabar..
bedebar2 nak tgk pakwe sy..
wewwwww ^,^

Friday, July 3, 2009

BiLik FeLO??

CaTataN si pEnCataT : seLL at 5:05 PM 7 sUare haLuss~
iyeee.. sy berade di bilek felo skang...
bukan bilek sy..
sbb sy bukan felo pon..
sy tumpang bilek felo buzz..
sbb tenet kat umah demam dan tak berupaye menyalorkan kuasenye utk menjana laptop2 yg inginkan saluran internet...
sy tatau ape da jadik ngn modem tersebot..
beliau demam mungken...

jadik sy sudah lame tidak mengupdate blog ini sebagaimane tenet tiade di umah..
ari ini sy busan dan terase mule merindui tenett..
(padahal slalu je tatau nak watpe ngn tenet..hehehe)
make melihat muke sy yg busan tidak bermaye mungken...
buzz ajak sy online..
n skang sy dok sorang di bilek buzz..
manekale buz pg tolong zana ngn keje2 labnye yg berlambakk...
sy yg tatau ape2 pasal keje lab budak2 bijak tersebot tidak mahu mengganggu perjalanan kerja mereka make sy dudok di sini menules entry ini..

ngn muke sangapp sy tahan ngantok...
sy ngntokk memang..
mlm td sy tido pukol 5.30..
nape nah tak ngntok pon..
make sy basoh bajuu..
maen ngn imi ngn iki...
tgk muvie...
dgr laguu..
pendek kate sume sy wat..
tp mate tak jugak nak pejammm...
dengan tenet yg tiada di umah..
hidop ini kurasekan kosong saje..
ngn idop yg dirasekan kosong ditambah pule ngn mate yg celikk tanak tidoo...
sy rase cam nak terjon tingkapp..
seb bek umah sy setingkat je..
kalo terjon tingkap pon tak jadik pape punyee..
tade makne..
make sy tak jadik terjun tingkapp..
sy wat beberape cubaan tido..
dan akhirnye...
sy tertido..
dan tjage pukol 8.30..
apekahhhh???
kejappnye sy tidoo...
heheeh

jadi sy bermalas2an di tilamlantairuangtamu ituuu..
sambel berusehe lg nak tidooo..
sy berjayee..
dan terjage pd jam 11.45..
yeayyy..
kire cukop tido laaa kannn...
sy sukeee...
hehehhee..
n skang sy mengantok semuleee...
sbb bilek felo buz ini dilengkapi alat penghawa dingin yg nyaman skali..
make sy sangap beberape kali...
ngntokkk...
tp sy tak bole tido selaen ditempat tido sy...
sronoknye jadik org yg bole tido kat mane2 je kan..
sy tak bolee...
sy tak tido kalo tak selesa..
make skang sy menules entry ngn mate separe celikk...
huwaaa...
ngntok laaaaaa.....
 

~TwiSteD LiFe oF seLL ~ Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez